6 april 2020 7 april 2020

Passion Achterhoek uitgesteld

In verband met de maatregelen met betrekking tot de verspreiding van het corona-virus heeft de organiserende Stichting Passie voor Cultuur en Maatschappij besloten Passion Achterhoek uit te stellen. Het evenement, in de Hamalandhal te Lichtenvoorde voor 1200 bezoekers per avond, met o.a. medewerking van Laura van Kaam, het Ettens Mannenkoor en de Marianumband, stond op de agenda voor 6 en 7 april.

Aangezien Passion Achterhoek onlosmakelijk verbonden is met de aanloop naar Pasen wordt het evenement als geheel verplaatst naar maandag 29 en dinsdag 30 maart 2021. Dit is in de week voorafgaand aan Pasen. De opzet is om met dezelfde spelers, musici en andere medewerkers volgend jaar door te gaan waar we nu noodgedwongen moesten stoppen. Dus… wordt vervolgd.

Gekochte kaarten en vouchers blijven volgend jaar gewoon geldig, voor dezelfde zitplaats en gekozen dag. Wij hopen dat iedereen deze zorgvuldig bewaart. Wij danken alle medewerkers en betrokkenen voor hun inzet en vinden het heel erg spijtig dat we Passion Achterhoek moeten uitstellen. Volgend jaar hopen we er weer te staan, want de Passie blijft. Graag tot dan!