Hal A 

slide2

Met bijna 1350 m2 sportvloer én een tribune met ruim 500 zitplaatsen is hal A de grootste hal van de Hamalandhal. Met behulp van 2 scheidingswanden kan de zaal in drieën worden gedeeld.
De zaal is voorzien van een digitaal scorebord (bestaande uit 4 LCD televisies), een geluidsinstallatie met microfoonaansluiting en royaal aanbod aan toestellen en materiaal.

Deze zaal is het meest geschikt voor evenementen, mede ook door de grote toegangsdeuren voor de aan- en afvoer van groot materiaal (podiumdelen, licht- en geluidsapparatuur, e.d.).

Hal B

slide1

Deze nieuwe hal is per oktober 2012 in gebruik. De zaal heeft 1215 m2 sportvloer, een tribune met 150 zitplaatsen en eenzelfde aantal staplaatsen, en is, naast het standaardaanbod van toestellen en materialen voorzien van de nieuwste (gym-) toestellen en extra’s. Een klimwand, tokkelbaan, wandrekken welke ook horizontaal kunnen worden vastgezet, zwevende plateaus, (verplaatsbare) ringen, touwladders; deze hal heeft het allemaal!

Net als zaal A is ook deze zaal voorzien van 2 scheidingswanden en een digitaal scorebord.
Deze zaal beschikt over een BOSE –geluidssysteem welke zowel centraal als per zaaldeel bedienbaar is met als voordeel dat alle sportgroepen hun eigen muziek ten gehore kunnen brengen (bijv. middels inpluggen van een smartphone).