De Hamalandhal Teamgames is dé nieuwe recreatieve sport- & spelcompetitie op de derde zaterdag van de maand in de Hamalandhal!

Tijdens de Teamgames gaan jij en je team op 4 avonden van september t/m december 2020 de strijd aan tegen andere teams. Het bijzondere aan de Hamalandhal Teamgames is dat er meerdere sporten worden beoefend. We beginnen met trefbal en op de andere speelavonden wordt er tafeltennis, slagbal en apenkooi gespeeld.

Door wedstrijden te winnen ontvang je punten voor het onderling klassement. Winnaars van speelavonden kunnen leuke prijzen winnen en uiteindelijk zal er één team tot kampioen van de Teamgames worden gekroond!

Programma:

aanvang 20:00 uur

  • 19 september:    Trefbal
  • 17 oktober:          Tafeltennis
  • 21 november:      Slagbal
  • 19 december:      Apenkooi

Een team bestaat uit zes personen (plus eventuele wisselspelers). Leeftijd: 16 jaar en ouder. Je schrijft je team in voor de hele reeks waarbij je €30,- per speelavond betaald. Dit bedrag is inclusief koffie/thee vooraf, leuke prijzen en gezelligheid alom! Trommel je vrienden, familie, buren, collega’s of kennissen op en beleef de Hamalandhal Teamgames.

Na het verzenden van de inschrijving ontvang je van ons een bevestiging inclusief betaalverzoek.

Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Telelefoonummer:    0544-769011
E-mail:                         info@hamalandhal.nl