SportMee! organiseert vanaf 21 september 2019 dertien sportinstuiven in Oost Gelre voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke zaterdag nemen we je mee in een verrassend, leuk en gezellig beweegavontuur. We laten je kennismaken met verschillende activiteiten en sporten. Denk aan badminton, handbal, volleybal en tennis. De sporten zijn structureel onder begeleiding van een trainer voor een professioneel en herkenbaar gezicht en een tweede begeleider die bekend is met de doelgroep. De activiteiten zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen toegankelijk. Lijkt het je leuk? Doe dan mee en meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

Bekijk hier de flyer

VOOR WIE:
Iedereen met een verstandelijke beperking die wilt sporten en/of bewegen. De groepen bestaan uit maximaal 15 deelnemers.

WANNEER:
Wekelijks op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur.

KOSTEN:
Je kunt een strippenkaart kopen: 5 strippen € 25,- of 10 strippen € 45,-. Deze kaart is het hele jaar geldig en niet persoonsgebonden. Graag gepast geld meenemen.
NB Je kunt eerst een proefles gratis meedoen voordat je een strippenkaart koopt.

Ik geef toestemming om foto's van mij te maken tijdens de activiteit en te plaatsen op: (verplicht)
De websiteSocial Media

ik geef toestemming om mijn gegevens te bewerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat SportMee wel en niet met mijn gegevens doet. (verplicht)
AkkoordNiet akkoord

Ik ga akkoord met het regelement (verplicht)
Akkoord