SportMee! organiseert wekelijks sportinstuiven in Oost Gelre voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke zaterdag nemen we je mee in een verrassend, leuk en gezellig beweegavontuur. We laten je kennismaken met verschillende activiteiten en sporten. Denk aan badminton, handbal, volleybal en tennis. De sporten zijn structureel onder begeleiding van een trainer voor een professioneel en herkenbaar gezicht en een tweede begeleider die bekend is met de doelgroep. De activiteiten zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen toegankelijk. Lijkt het je leuk? Doe dan mee en meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

VOOR WIE:
Iedereen met een verstandelijke beperking die wilt sporten en/of bewegen. De groepen bestaan uit maximaal 15 deelnemers.
Van deelnemers wordt verwacht dat persoonlijke verzorging zelfstandig verricht kan worden en dat in groepsverband sporten mogelijk is.

WANNEER:
Wekelijks op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur in de Hamalandhal of op locatie.

KOSTEN:
Je kunt een strippenkaart kopen: 5 strippen € 25,- of 10 strippen € 45,-. Deze kaart is het hele jaar geldig en niet persoonsgebonden. Graag gepast geld meenemen.
NB Je kunt eerst een proefles gratis meedoen voordat je een strippenkaart koopt.