Op 8 maart start GGD Noord- en Oost-Gelderland met het vaccineren tegen het cononavirus vanuit Lichtenvoorde. Sporthal A van de Hamalandhal wordt voor langere tijd ingezet als vaccinatielocatie voor inwoners uit onze regio. Wij begrijpen dat wij een groot beroep op doen op onze gebruikers, maar gezien het grote maatschappelijke belang van het vaccinatieprogramma vragen wij begrip hiervoor.
Vaccinatie locatie Lichtenvoorde
De GGD opent steeds meer vaccinatielocaties om zoveel mogelijk mensen te vaccineren tegen het coronavirus. De vaccinaties zijn een belangrijk onderdeel van de strategie om het coronavirus onder controle te krijgen. In overleg met de GGD en de Gemeente Oost Gelre wordt sporthal A hiervoor beschikbaar gesteld, 7 dagen in de week van 08.00 – 20.00 uur. Op 8 maart start de vaccinatie die naar verwachting in ieder geval zal doorlopen t/m september dit jaar.
Wat betekent dit voor u?
Dit besluit heeft grote invloed op de beschikbaarheid van het aantal zaaldelen voor de binnensport. Op dit moment is binnensport nog niet toegestaan, maar dat zal de komende maanden wellicht veranderen.
Wij hopen op uw begrip en medewerking. Uiteraard denken wij graag met u mee in het vinden van alternatieven om toch te kunnen sporten. U kunt daarvoor ook contact opnemen met onze beleidsmedewerker sport Michiel Krabbenborg, via m.krabbenborg@oostgelre.nl of telefonisch via 06 2285 6845