”Gezonde & Vitale Sporters”

De SHL (Stichting Hamalandhal Lichtenvoorde) heeft haar mogelijkheden ten behoeve van de sportende Lichtenvoordenaar verder uitgebreid. Naast de verschillende mogelijkheden om te sporten dan wel te ontspannen, biedt de stichting nu ook service aan op het gebied van gezondheid en vitaliteit met als doel: gezonde en vitale sporters.

Gezondheidscentrum Oost Gelre nu ook in de Hamalandhal.

Gezondheidscentrum Oost Gelre vult deze behoefte in. Sinds 1 december 2013 biedt het centrum permanent zijn diensten aan alle sporters in de Hamalandhal aan. Een onderdeel van de Hamalandhal is ingericht door het Gezondheidscentrum Oost Gelre waar sporters en ook niet-sporters zich kunnen laten behandelen, adviseren en begeleiden door professionals van het Gezondheidscentrum Oost Gelre. Karlijn Groot Kormelink, fysiotherapeut van het Gezondheidscentrum Oost Gelre, is dagelijks en op afspraak aanwezig. Zij wordt ondersteund door haar collega’s en verschillende andere disciplines van het Gezondheidscentrum Oost Gelre.

Vrij inloopspreekuur.

Voorlopig zal er op elke dinsdag en donderdag, van 19.00 tot 20.00 uur een vrij inloopspreekuur zijn voor advies en informatie met betrekking tot het voorkomen en oplossen van blessures, behandelingen en begeleiding. Dit is geheel kosteloos en zonder enige verplichting. Nadien kunt u zelf beslissen hoe u verder wilt.

Vergoedingen Zorgverzekeraars.

Gezondheidscentrum Oost Gelre biedt de sporter naast behandelingen en begeleiding ook de mogelijkheid, op afspraak, vitaliteit- en (sport) gezondheidstesten te ondergaan. Behandelingen, begeleiding en vitaliteit- en (sport) gezondheidstesten door professionals van het Gezondheidscentrum Oost Gelre worden door alle Zorgverzekeraars met een aanvullende zorgverzekering volledig of gedeeltelijk vergoed.

U kunt ook eens een kijkje nemen op hun website: www-ghc-oostgelre.nl

Gezond en vitaal