Hamalandhal Strava Challenge

Vind jij ze ook zo leuk, die Strava Challenges? Dan kan je vanaf nu elke week deelnemen aan de Hamalandhal Strava Challenge! Iedere week zetten wij een route uit die je kunt bewandelen, hardlopen of fietsen. Middels de gratis Strava app kun je vervolgens je sportprestaties monitoren, delen en vergelijken met anderen.

Strava is wereldwijd één van de meest gebruikte mobiele apps voor het bijhouden van sportprestaties via GPS. De app is makkelijk in gebruik en te koppelen met vrijwel alle sporthorloges en fietscomputers. In onze club vind je routes en challenges die wij hebben gemaakt en die jij kunt gaan voltooien! Door je route op te nemen met Strava kun je na afloop je prestaties bekijken, delen en vergelijken met anderen.

Word lid van de Hamalandhal club en doe deze week nog mee met de 5 km challenge. Volbreng deze challenge door onze uitdagende 5km route af te leggen of door een eigen route van 5 km te af te leggen en op te nemen. Je eigen prestatie en die van de andere leden zullen in de Hamalandhal club  worden verzameld en weergegeven in een klassement. Ga de uitdaging aan en doe mee!

Stappenplan lid te worden van de Hamalandhal club:

  1. Download de gratis Strava app in de App- of Play store
  2. Maak een profiel aan
  3. Selecteer onderaan de navigatiebalk ‘Ontdekken’
  4. Selecteer vervolgens bovenaan het tabblad ‘Clubs’
  5. Typ ‘Hamalandhal’ in de zoekbalk en word lid van onze club
  6. Voltooi onze challenges!