Het nieuwe seizoen is van start én… we beginnen vrijwel direct met een week vol leuke sport en spelactiviteiten naast ons reguliere aanbod. Van 18 t/m 27 september is namelijk de NOC*NSF Nationale Sportweek en deze staat opnieuw in het teken van #sportdoetietsmetje. Graag willen wij jong en oud in beweging krijgen want… sport inspireert, sport verbindt en door sport zit je lekkerder in
je vel. Kortom: Sport doet iets met je!

Sportclinics
Op vrijdag 18 september trappen we de Nationale Sportweek af met verschillende sportclinics voor de basisschool jeugd. Geheel gratis mogen kinderen van 14:30 tot 16:30 uur deelnemen aan clinics die
verzorgd worden door de verenigingen die in de Hamalandhal gevestigd zijn. Deelnemen aan meerdere clinics is mogelijk.

De Hamalandhal Teamgames

In de avond van zaterdag 19 september trappen we onze nieuwe zaalcompetitie af! De Hamalandhal Teamgames is een recreatieve competitie die van september tot en met december op iedere derde zaterdag van de maand gehouden zal worden.

Het bijzondere aan de Hamalandhal Teamgames is dat er meerdere sporten worden beoefend. We beginnen met trefbal en op de andere speelavonden wordt er tafeltennis, slagbal en apenkooi gespeeld. Een team bestaat uit zes personen, plus eventuele wisselspelers, van 16 jaar en ouder. Je schrijft je team in voor de hele reeks waarbij je €30,- per speelavond betaald. Dit bedrag is inclusief koffie/thee vooraf, leuke prijzen en gezelligheid alom! Trommel je vrienden, familie, buren, collega’s of kennissen op en beleef de Hamalandhal Teamgames.

klik om in te schrijven voor de Teamgames hier.

Klimmen & tokkelen
Wederom geheel gratis mogen kinderen op woensdag 23 september gaan klimmen en tokkelen bij ons in de Hamalandhal. Verdeeld over twee groepen kunnen kinderen een uur lang tot grote hoogte stijgen. Echter dienen de kinderen wel opgegeven te worden om grote drukte te voorkomen. Hiervoor zijn maar enkele plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

klik om in te schrijven voor het klimmen en tokkelen hier.

Sport-Pub Quiz
Dus jij denkt dat je veel van sport weet? Zaterdag 26 september dagen wij je uit om met een team, bestaande uit 4 personen, deel te nemen aan de Sport-Pub Quiz! Vragen over zowel de lokale als internationale sport zullen aan bod komen in de 8 rondes durende Quiz. Voor €30,- kan je je team opgeven en ben je verzekerd van deelname aan onze Sport-pub Quiz. Ook hier zijn de beschikbare plekken beperkt dus wees er snel bij!

klik om in te schrijven voor de Sport-Pub Quiz hier.

Wandeltocht
De Nationale Sportweek sluiten we op zondag 27 september af met een mooie wandeltocht van 10km en 15 km. Voor €5- (wandelroute en één consumptie) kun je deelnemen aan deze wandeltocht die tussen 8:00 en 09:30 uur van start gaat. Halverwege de route zal een pauzeplek gecreëerd worden om ook de innerlijke mens te voorzien. Aanmelden voor de wandeltocht is niet nodig.

Teamgames poster

Pubquiz

_MG_4860